Ons concept

Padel Service Nederland is gespecialiseerd in de levering en installatie van padelbanen inclusief fundering en verlichting. Wij vinden dat de aangelegde banen een zorgeloos goed rendement moeten hebben voor de club/eigenaar en dat de spelers optimaal moeten kunnen genieten van de sport. Daarom gaan wij in onze dienstverlening een stap verder, waarbij wij de club volledig ontzorgen.

Ons full service concept omvat daarom naast de levering in installatie van padelbanen de volgende diensten:
– Marketing en pr-campagnes ter vergroting van de (naams)bekendheid van de club
– Ledenwerving voor het aantrekken van nieuwe leden, zowel jong als oud
– Verhuur van (mobiele) padelbanen
– Verzorgen van padellessen en opleiden van trainers
– Onderhoud van padelbanen
– Levering van online boekingssysteem voor reservering van de banen
– Levering van alle padelbenodigdheden voor verhuur door de club
– Advies

Marketing, PR en ledenwerving

Onze ervaring is dat tennis- en padelclubs vanaf de start een actief beleid moeten voeren ten aanzien van het aantrekken van nieuwe leden en ter vergroting van de naamsbekendheid van de club. Padel Service Nederland helpt hierbij door het zoeken van publiciteit en het organiseren van clinics, toernooien en competities. Ook benaderen wij scholen als onderdeel van onze marketing-, PR-, en ledenwervingscampagne. Voor uw club betekent dit een boost voor uw ledenbestand en direct een goede bezetting van banen en dus omzet.

Opleiden van trainers en verzorgen van padellessen

Bij de aankoop van een padelbaan zorgt Padel Service Nederland voor een padelleraar die de eerste reeks padellessen verzorgt. Indien hier behoefte aan is, kan een lokale padeltrainer worden opgeleid. Hiermee zijn ook in de toekomst de padellessen gewaarborgd. Onze padelleraren zijn opgeleid om trainingsprogramma’s te verzorgen voor jong en oud en voor spelers van alle niveaus. Onze trainers zetten in op het verbeteren van techniek en tactiek en het enthousiasmeren van de spelers. Dit zal een aantrekkende werking van nieuwe spelers voor de club hebben.

Onderhoud

Padelbanen vergen onderhoud. Om te garanderen dat de banen een adequaat rendement en een ideaal speeloppervlak blijven bieden, is onderhoud een noodzaak. Padel Service Nederland biedt onderhoudsprogramma’s om uw padelbanen in goede conditie te houden en om zo de duur van uw nieuwe banen te verlengen. We beschikken over eigen specialisten, bewezen ervaring en de benodigde machines. Ook kunnen wij onze kennis overbrengen op uw eigen clubmensen zodat deze het onderhoud zelf in de toekomst kunnen uitvoeren.

Online boekingsysteem

Voor het boeken van een padelbaan bieden wij software aan waarbij online een baan kan worden geboekt en betaald. Ook bieden wij een app aan zodat het boeken van de baan nog eenvoudiger wordt. Voor de eigenaar van banen scheelt dit veel planwerk en de spelers kunnen makkelijk de bezetting van de banen online inzien. Door de informatie over de baanbezetting is het bovendien ook eenvoudig om de omzet uit baanhuur te bepalen.

Levering van alle padelbenodigdheden voor verhuur door de club

Omdat padel een relatief nieuwe sport is in Nederland zullen de meeste spelers nog geen racket en andere toebehoren hebben. De club zal rackets en ballen nodig hebben om te verhuren aan spelers of leden. Padel Service Nederland heeft een volledig assortiment rackets, gripjes, ballen en tassen, zodat iedereen direct klaar is om te spelen. Bij ons kunt u terecht voor de verhuur of verkoop van al deze producten.

360 Sport Intelligence camera systeem

Padel Service Nederland heeft een exclusieve samenwerking met 360 sport intelligence https://360sportsintelligence.com/sporten/

U kunt ervoor kiezen om 1 of meerdere camera’s bij uw padelbanen te laten plaatsen. De beelden kunnen worden opgenomen, live uitgezonden en kunnen achteraf worden bekeken. Uitermate geschikt om wedstrijden te analyseren of te gebruiken door trainers. Tijdens toernooien kunnen wedstrijden live worden uitgezonden of kunnen de spelers achteraf de beelden terugkijken. De beleving van padel wordt hiermee nog groter en de techniek kan nu bijzonder goed worden bijgeschaafd.

Advies

Padel Service Nederland deelt graag haar kennis met u. Of het nu gaat over het starten van een nieuwe club, de aanleg van banen, de verschillende soorten funderingen, de aanvraag van vergunningen, het aantrekken van nieuwe leden, het organiseren van competities en toernooien, het behalen van een hogere omzet uit de padelbanen, het verkopen van aanverwante padelproducten of andere zaken: wij voorzien u graag van advies op maat. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op voor advies. Wij helpen u graag van idee tot uitvoering.