Waarom huren?

Het is zinvol om een padelbaan te huren wanneer:

  1. U een baan wilt kopen maar padel zich eerst nog wil laten bewijzen
  2. U beschikt over een tijdelijke vergunning
  3. U een evenement organiseert

Padel Service Nederland biedt verschillende financiële constructies om padelbanen te huren. Van enkele dagen tot lange periodes, wij denken met u en uw budget mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat Padel zicht eerst bewijzen

Omdat padel een relatief nieuwe sport is in Nederland is het soms moeilijk te beoordelen of de leden van uw tennisclub of potentiele leden van uw padelclub geïnteresseerd zijn. Om te voorkomen dat er direct geïnvesteerd moet worden, kunt u ervoor kiezen om eerst een periode een padelbaan te huren. Voor een vast bedrag per maand kunt u zo bekijken of de leden de sport leuk vinden en of het zinvol is om te investeren in de aanleg van een of meerder padelbanen. Met de opbrengst uit de baanhuur kunt u de huurkosten dekken en er zelfs aan verdienen. Indien de animo goed is kunt u alsnog besluiten tot de aanschaf van een padelbaan.

Tijdelijke vergunning

In veel steden wordt slechts een tijdelijk vergunning vertrekt voor het gebruik van de openbare ruimte voor bijvoorbeeld padel. Om te voorkomen dat u kosten heeft gemaakt voor de installatie van de padelbanen inclusief fundering kunt u er ook voor kiezen om de banen te huren.

Evenementen

Ook voor kortere periodes van een paar dagen tot een paar weken kunt u padelbanen huren. Denk hierbij aan sportevenementen, uw tennistoernooi, een strandevenement, banen in het centrum van de stad, de mogelijkheden zijn groot. Voor een goed voorbeeld van het gebruik van mobiele banen voor evenementen kunt u kijken op website van een van onze partners:

Padel on the move